Pidgeot

Pidgeot is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Pidgeot behoort tot de soort van Bird Pokémon (Bird Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 39.5 kg (87.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 216. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pidgeot ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 83, aanval 80, verdediging 75, speciale aanval 70, speciale verdediging 70, Snelheid 101. Opgeteld zijn de stats 479. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 710 totale kracht (TK) kan behalen.

Pidgeot Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Pidgeot does not have the Tangled Feet ability. In de 1e generatie heeft Pidgeot een base speciale stat van 70. In de eerste vijf generaties heeft de Pokemon Pidgeot een base Speed van 91. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Pidgeot een base experience yield van 172. In de 5e generatie heeft Pidgeot een base experience yield van 211.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pidgeot.

Pidgeot Pidgeot

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.