Pichu

Pichu is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Pichu behoort tot de soort van Tiny Mouse Pokémon (Tiny Mouse Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 2.0 kg (4.4). De vaardigheden zijn Statische (Static) en Bliksemafleider (Verborgen) (Lightning Rod (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 41. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pichu ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 20, aanval 40, verdediging 15, speciale aanval 35, speciale verdediging 35, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 205. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 839 totale kracht (TK) kan behalen.

Pichu Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Pichu een base experience yield van 42.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pichu.

Pichu Pichu

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.