Phione

Phione is een Water en Water type Pokemon. Phione behoort tot de soort van Sea Drifter Pokémon (Sea Drifter Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 3.1 kg (6.8). De vaardigheid van de mon is Hydration (Hydration).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 216. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Fee, Water 1 (Fairy, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Phione ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 80, verdediging 80, speciale aanval 80, speciale verdediging 80, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 710 totale kracht (TK) kan behalen.

Phione Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Phione een base experience yield van 165.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Phione.

Phione Phione

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.