Pheromosa

Pheromosa is een Insect en Vecht type Pokemon. Pheromosa behoort tot de soort van Lenig Pokémon (Lissome Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 25.0 kg (55.1). De vaardigheid van de mon is Beast Boost (Beast Boost).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 257. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Pheromosa ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 71, aanval 137, verdediging 37, speciale aanval 137, speciale verdediging 37, Snelheid 151. Opgeteld zijn de stats 570. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 750 totale kracht (TK) kan behalen.

Pheromosa Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Pheromosa een catch rate van 255. In Pokémon Sun & Moon, Pheromosa een base experience yield van 114.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pheromosa.

Pheromosa Pheromosa

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.