Phantump

Phantump is een Spook en Gras type Pokemon. Phantump behoort tot de soort van Stump Pokémon (Stump Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 7.0 kg (15.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 62. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf, Gras (Amorphous, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Phantump ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 43, aanval 70, verdediging 48, speciale aanval 50, speciale verdediging 60, Snelheid 38. Opgeteld zijn de stats 309. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 790 totale kracht (TK) kan behalen.

Phantump Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Phantump.

Phantump Phantump

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.