Petilil

Petilil is een Gras en Gras type Pokemon. Petilil behoort tot de soort van Bulb Pokémon (Bulb Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 6.6 kg (14.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Petilil ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 35, verdediging 50, speciale aanval 70, speciale verdediging 50, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 280. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 788 totale kracht (TK) kan behalen.

Petilil Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Petilil.

Petilil Petilil

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.