Persian

Persian is een Normaal en Normaal type Pokemon. Persian behoort tot de soort van Classy Cat Pokémon (Classy Cat Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 32.0 kg (70.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 154. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Persian ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 70, verdediging 60, speciale aanval 65, speciale verdediging 65, Snelheid 115. Opgeteld zijn de stats 440. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 751 totale kracht (TK) kan behalen.

Persian Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Persian does not have the Technician ability. In de 1e generatie heeft Persian een base speciale stat van 65. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Persian een base experience yield van 148.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Persian.

Persian Persian

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.