Pelipper

Pelipper is een Water en Vlieg type Pokemon. Pelipper behoort tot de soort van Watervogel Pokémon (Water Bird Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 28.0 kg (61.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 154. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend, Water 1 (Flying, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pelipper ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 50, verdediging 100, speciale aanval 95, speciale verdediging 70, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 440. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 760 totale kracht (TK) kan behalen.

Pelipper Wijzigingen

In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Pelipper does not have the Drizzle ability. In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Pelipper een base speciale Attack van 85. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Pelipper een base experience yield van 164. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Pelipper een base experience yield van 151.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pelipper.

Pelipper Pelipper

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.