Pawniard

Pawniard is een Donker en Staal type Pokemon. Pawniard behoort tot de soort van Sharp Blade Pokémon (Sharp Blade Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 10.2 kg (22.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 68. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pawniard ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 85, verdediging 70, speciale aanval 40, speciale verdediging 40, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 340. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 789 totale kracht (TK) kan behalen.

Pawniard Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pawniard.

Pawniard Pawniard

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.