Passimian

Passimian is een Vecht en Vecht type Pokemon. Passimian behoort tot de soort van Teamwork Pokémon (Teamwork Pokémon). De mon is 2.0 meter lang. In lbs 6′07″. Het weegt 82.8 kg (182.5). De vaardigheden zijn Ontvanger (Receiver) en Defiant (Verborgen) (Defiant (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 172. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Passimian ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 120, verdediging 90, speciale aanval 40, speciale verdediging 60, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 686 totale kracht (TK) kan behalen.

Passimian Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Passimian.

Passimian Passimian

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.