Parasect

Parasect is een Insect en Gras type Pokemon. Parasect behoort tot de soort van Mushroom Pokémon (Mushroom Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 29.5 kg (65.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval, 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect, Gras (Bug, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Parasect ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 95, verdediging 80, speciale aanval 60, speciale verdediging 80, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 763 totale kracht (TK) kan behalen.

Parasect Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Parasect does not have the Dry Skin ability. In de 1e generatie heeft Parasect een base speciale stat van 80. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Parasect een base experience yield van 128.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Parasect.

Parasect Parasect

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.