Paras

Paras is een Insect en Gras type Pokemon. Paras behoort tot de soort van Mushroom Pokémon (Mushroom Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 5.4 kg (11.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 57. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect, Gras (Bug, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Paras ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 70, verdediging 55, speciale aanval 45, speciale verdediging 55, Snelheid 25. Opgeteld zijn de stats 285. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 809 totale kracht (TK) kan behalen.

Paras Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Paras does not have the Dry Skin ability. In de 1e generatie heeft Paras een base speciale stat van 55. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Paras een base experience yield van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Paras.

Paras Paras

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.