Panpour

Panpour is een Water en Water type Pokemon. Panpour behoort tot de soort van Spray Pokémon (Spray Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 13.5 kg (29.8). De vaardigheden zijn Gulzigheid (Gluttony) en Torrent (Verborgen) (Torrent (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 63. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Panpour ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 53, verdediging 48, speciale aanval 53, speciale verdediging 48, Snelheid 64. Opgeteld zijn de stats 316. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 773 totale kracht (TK) kan behalen.

Panpour Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Panpour.

Panpour Panpour

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.