Pancham

Pancham is een Vecht en Vecht type Pokemon. Pancham behoort tot de soort van Speelse Pokémon (Playful Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 8.0 kg (17.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 220 (28.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 70. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Mensachtig (Field, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pancham ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 67, aanval 82, verdediging 62, speciale aanval 46, speciale verdediging 48, Snelheid 43. Opgeteld zijn de stats 348. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 743 totale kracht (TK) kan behalen.

Pancham Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pancham.

Pancham Pancham

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.