Palossand

Palossand is een Spook en Grond type Pokemon. Palossand behoort tot de soort van Sand Castle Pokémon (Sand Castle Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 250.0 kg (551.2). De vaardigheden zijn Water Verdichting (Water Compaction) en Sand Veil (Verborgen) (Sand Veil (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Palossand ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 85, aanval 75, verdediging 110, speciale aanval 100, speciale verdediging 75, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 715 totale kracht (TK) kan behalen.

Palossand Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Palossand.

Palossand Palossand

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.