Palkia

Palkia is een Water en Draak type Pokemon. Palkia behoort tot de soort van Ruimtelijke Pokémon (Spatial Pokémon). De mon is 4.2 meter lang. In lbs 13′09″. Het weegt 336.0 kg (740.8). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Telepathie (Verborgen) (Telepathy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 306. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Palkia ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 120, verdediging 100, speciale aanval 150, speciale verdediging 120, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 680. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 700 totale kracht (TK) kan behalen.

Palkia Wijzigingen

From Pokémon Diamond & Pearl to Pokémon X & Y, Palkia een catch rate van 30. In de 4e generatie heeft Palkia een base experience yield van 220.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Palkia.

Palkia Palkia

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.