Pachirisu

Pachirisu is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Pachirisu behoort tot de soort van Elesquirrel Pokémon (EleSquirrel Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 3.9 kg (8.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 100 (higher than normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pachirisu ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 45, verdediging 70, speciale aanval 45, speciale verdediging 90, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 760 totale kracht (TK) kan behalen.

Pachirisu Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Pachirisu een base experience yield van 120.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pachirisu.

Pachirisu Pachirisu

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.