Oricorio

Oricorio is een Vuur en Vlieg type Pokemon. Oricorio behoort tot de soort van Dancing Pokémon (Dancing Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 3.4 kg (7.5). De vaardigheid van de mon is Dancer (Dancer).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 167. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Oricorio ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 70, verdediging 70, speciale aanval 98, speciale verdediging 70, Snelheid 93. Opgeteld zijn de stats 476. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 725 totale kracht (TK) kan behalen.

Oricorio Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Oricorio.

Oricorio Oricorio

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.