Oddish

Oddish is een Gras en Gif type Pokemon. Oddish behoort tot de soort van Weed Pokémon (Weed Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 5.4 kg (11.9). De vaardigheden zijn Chlorofyl (Chlorophyll) en Run Away (Verborgen) (Run Away (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 64. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Oddish ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 50, verdediging 55, speciale aanval 75, speciale verdediging 65, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 320. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 789 totale kracht (TK) kan behalen.

Oddish Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Oddish een base speciale stat van 75. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Oddish een base experience yield van 78.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Oddish.

Oddish Oddish

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.