Obstagoon

Obstagoon is een Donker en Normaal type Pokemon. Obstagoon behoort tot de soort van Het Blokkeren Van Pokémon (Blocking Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 46.0 kg (101.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Obstagoon ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 93, aanval 90, verdediging 101, speciale aanval 60, speciale verdediging 81, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 520. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 692 totale kracht (TK) kan behalen.

Obstagoon Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Obstagoon.

Obstagoon Obstagoon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.