Numel

Numel is een Vuur en Grond type Pokemon. Numel behoort tot de soort van Numb Pokémon (Numb Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 24.0 kg (52.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Numel ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 60, verdediging 40, speciale aanval 65, speciale verdediging 45, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 756 totale kracht (TK) kan behalen.

Numel Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Numel does not have the Simple ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Numel een base experience yield van 88.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Numel.

Numel Numel

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.