Noibat

Noibat is een Vlieg en Draak type Pokemon. Noibat behoort tot de soort van Correcte Golf Pokémon (Sound Wave Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 8.0 kg (17.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 49. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Vliegend (Dragon, Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Noibat ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 30, verdediging 35, speciale aanval 45, speciale verdediging 40, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 245. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 795 totale kracht (TK) kan behalen.

Noibat Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Noibat.

Noibat Noibat

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.