Noctowl

Noctowl is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Noctowl behoort tot de soort van Owl Pokémon (Owl Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 40.8 kg (89.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 158. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Noctowl ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 50, verdediging 50, speciale aanval 86, speciale verdediging 96, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 452. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 679 totale kracht (TK) kan behalen.

Noctowl Wijzigingen

In generatie twee tot en met zes heeft de Pokemon Noctowl een base speciale Attack van 76. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Noctowl een base experience yield van 162. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Noctowl een base experience yield van 155.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Noctowl.

Noctowl Noctowl

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.