Ninjask

Ninjask is een Insect en Vlieg type Pokemon. Ninjask behoort tot de soort van Ninja Pokémon (Ninja Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 12.0 kg (26.5). De vaardigheden zijn Speed ​​Boost (Speed Boost) en Infiltrator (Verborgen) (Infiltrator (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 160. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ninjask ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 61, aanval 90, verdediging 45, speciale aanval 50, speciale verdediging 50, Snelheid 160. Opgeteld zijn de stats 456. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 771 totale kracht (TK) kan behalen.

Ninjask Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Ninjask een base experience yield van 155.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ninjask.

Ninjask Ninjask

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.