Ninetales

Ninetales is een Vuur en Vuur type Pokemon. Ninetales behoort tot de soort van Fox Pokémon (Fox Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 19.9 kg (43.9). De vaardigheden zijn Flash Fire (Flash Fire) en Droogte (Verborgen) (Drought (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 177. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Ninetales ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 73, aanval 76, verdediging 75, speciale aanval 81, speciale verdediging 100, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 505. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 729 totale kracht (TK) kan behalen.

Ninetales Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Ninetales een base speciale stat van 100. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Ninetales has 1 speciale Attack EV. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Ninetales has 1 speciale Defense EV. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Ninetales een base experience yield van 178.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ninetales.

Ninetales Ninetales

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.