Nincada

Nincada is een Insect en Grond type Pokemon. Nincada behoort tot de soort van Trainee Pokémon (Trainee Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 5.5 kg (12.1). De vaardigheden zijn Compound Eyes (Compound Eyes) en Run Away (Verborgen) (Run Away (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 53. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Nincada ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 31, aanval 45, verdediging 90, speciale aanval 30, speciale verdediging 30, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 266. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 820 totale kracht (TK) kan behalen.

Nincada Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Nincada een base experience yield van 65.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Nincada.

Nincada Nincada

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.