Nihilego

Nihilego is een Steen en Gif type Pokemon. Nihilego behoort tot de soort van Parasite Pokémon (Parasite Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 55.5 kg (122.4). De vaardigheid van de mon is Beast Boost (Beast Boost).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 257. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Nihilego ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 109, aanval 53, verdediging 47, speciale aanval 127, speciale verdediging 131, Snelheid 103. Opgeteld zijn de stats 570. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 668 totale kracht (TK) kan behalen.

Nihilego Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Nihilego een base experience yield van 114.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Nihilego.

Nihilego Nihilego

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.