Nidorino

Nidorino is een Gif en Gif type Pokemon. Nidorino behoort tot de soort van Poison Pin Pokémon (Poison Pin Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 19.5 kg (43.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 128. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Monster (Field, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 100% man en 0% vrouw. De egg cycle om een Nidorino ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 61, aanval 72, verdediging 57, speciale aanval 55, speciale verdediging 55, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 365. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 751 totale kracht (TK) kan behalen.

Nidorino Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Nidorino does not have the Rivalry ability. In de 1e generatie heeft Nidorino een base speciale stat van 55. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Nidorino een base experience yield van 118.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Nidorino.

Nidorino Nidorino

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.