Nidoqueen

Nidoqueen is een Gif en Grond type Pokemon. Nidoqueen behoort tot de soort van Boor Pokémon (Drill Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 60.0 kg (132.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 227. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Nidoqueen ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 92, verdediging 87, speciale aanval 75, speciale verdediging 85, Snelheid 76. Opgeteld zijn de stats 505. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 693 totale kracht (TK) kan behalen.

Nidoqueen Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Nidoqueen does not have the Rivalry ability. In de 1e generatie heeft Nidoqueen een base speciale stat van 75. In de eerste vijf generaties heeft de Pokemon Nidoqueen een base Attack van 82. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Nidoqueen een base experience yield van 194. In de 5e generatie heeft Nidoqueen een base experience yield van 223.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Nidoqueen.

Nidoqueen Nidoqueen

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.