Nickit

Nickit is een Donker en Donker type Pokemon. Nickit behoort tot de soort van Fox Pokémon (Fox Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 8.9 kg (19.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Nickit ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 28, verdediging 28, speciale aanval 47, speciale verdediging 52, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 245. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 794 totale kracht (TK) kan behalen.

Nickit Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Nickit.

Nickit Nickit

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.