Necrozma

Necrozma is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Necrozma behoort tot de soort van Prism Pokémon (Prism Pokémon). De mon is 2.4 meter lang. In lbs 7′10″. Het weegt 230.0 kg (507.1). De vaardigheid van de mon is Prism Armor (Prism Armor).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Necrozma ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 97, aanval 107, verdediging 101, speciale aanval 127, speciale verdediging 89, Snelheid 79. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 685 totale kracht (TK) kan behalen.

Necrozma Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Necrozma een catch rate van 3. In Pokémon Sun & Moon, Necrozma een base experience yield van 120.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Necrozma.

Necrozma Necrozma

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.