Natu

Natu is een Psychisch en Vlieg type Pokemon. Natu behoort tot de soort van Tiny Bird Pokémon (Tiny Bird Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 2.0 kg (4.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 64. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Natu ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 50, verdediging 45, speciale aanval 70, speciale verdediging 45, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 320. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 795 totale kracht (TK) kan behalen.

Natu Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Natu een base experience yield van 73.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Natu.

Natu Natu

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.