Naganadel

Naganadel is een Gif en Draak type Pokemon. Naganadel behoort tot de soort van Poison Pin Pokémon (Poison Pin Pokémon). De mon is 3.6 meter lang. In lbs 11′10″. Het weegt 150.0 kg (330.7). De vaardigheid van de mon is Beast Boost (Beast Boost).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 243. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Naganadel ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 73, aanval 73, verdediging 73, speciale aanval 127, speciale verdediging 73, Snelheid 121. Opgeteld zijn de stats 540. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 734 totale kracht (TK) kan behalen.

Naganadel Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Naganadel.

Naganadel Naganadel

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.