Murkrow

Murkrow is een Donker en Vlieg type Pokemon. Murkrow behoort tot de soort van Darkness Pokémon (Darkness Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 2.1 kg (4.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 81. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Murkrow ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 85, verdediging 42, speciale aanval 85, speciale verdediging 42, Snelheid 91. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 759 totale kracht (TK) kan behalen.

Murkrow Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Murkrow does not have the Super Luck ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Murkrow een base experience yield van 107. In de 2e generatie heeft Murkrow een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Murkrow.

Murkrow Murkrow

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.