Mothim

Mothim is een Insect en Vlieg type Pokemon. Mothim behoort tot de soort van Moth Pokémon (Moth Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 23.3 kg (51.4). De vaardigheden zijn Swarm (Swarm) en Getint Lens (Verborgen) (Tinted Lens (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 148. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 100% man en 0% vrouw. De egg cycle om een Mothim ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 94, verdediging 50, speciale aanval 94, speciale verdediging 50, Snelheid 66. Opgeteld zijn de stats 424. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 738 totale kracht (TK) kan behalen.

Mothim Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Mothim een base experience yield van 159.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mothim.

Mothim Mothim

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.