Morpeko

Morpeko is een Elektrisch en Donker type Pokemon. Morpeko behoort tot de soort van Dubbelzijdig Pokémon (Two-Sided Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 3.0 kg (6.6). De vaardigheid van de mon is Hunger Switch (Hunger Switch).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Morpeko ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 58, aanval 95, verdediging 58, speciale aanval 70, speciale verdediging 58, Snelheid 97. Opgeteld zijn de stats 436. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 761 totale kracht (TK) kan behalen.

Morpeko Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Morpeko.

Morpeko Morpeko

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.