Morgrem

Morgrem is een Donker en Fee type Pokemon. Morgrem behoort tot de soort van Devious Pokémon (Devious Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 12.5 kg (27.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Mensachtig (Fairy, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 100% man en 0% vrouw. De egg cycle om een Morgrem ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 60, verdediging 45, speciale aanval 75, speciale verdediging 55, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 370. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 746 totale kracht (TK) kan behalen.

Morgrem Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Morgrem.

Morgrem Morgrem

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.