Morelull

Morelull is een Gras en Fee type Pokemon. Morelull behoort tot de soort van Illuminating Pokémon (Illuminating Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 1.5 kg (3.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 57. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Morelull ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 35, verdediging 55, speciale aanval 65, speciale verdediging 75, Snelheid 15. Opgeteld zijn de stats 285. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 802 totale kracht (TK) kan behalen.

Morelull Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Morelull.

Morelull Morelull

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.