Moltres

Moltres is een Vuur en Vlieg type Pokemon. Moltres behoort tot de soort van Flame Pokémon (Flame Pokémon). De mon is 2.0 meter lang. In lbs 6′07″. Het weegt 60.0 kg (132.3). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Vlamlichaam (Verborgen) (Flame Body (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 261. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Moltres ei uit te laten komen is 80 (20,304–20,560 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 100, verdediging 90, speciale aanval 125, speciale verdediging 85, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 698 totale kracht (TK) kan behalen.

Moltres Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Moltres een base speciale stat van 125. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Moltres een base experience yield van 217. In de 2e generatie heeft Moltres een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Moltres.

Moltres Moltres

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.