Mismagius

Mismagius is een Spook en Spook type Pokemon. Mismagius behoort tot de soort van Magical Pokémon (Magical Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 4.4 kg (9.7). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 173. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Mismagius ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 60, verdediging 60, speciale aanval 105, speciale verdediging 105, Snelheid 105. Opgeteld zijn de stats 495. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 759 totale kracht (TK) kan behalen.

Mismagius Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Mismagius een base experience yield van 187.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mismagius.

Mismagius Mismagius

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.