Misdreavus

Misdreavus is een Spook en Spook type Pokemon. Misdreavus behoort tot de soort van Screech Pokémon (Screech Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 1.0 kg (2.2). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 87. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Misdreavus ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 60, verdediging 60, speciale aanval 85, speciale verdediging 85, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 435. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 755 totale kracht (TK) kan behalen.

Misdreavus Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Misdreavus een base experience yield van 147. In de 2e generatie heeft Misdreavus een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Misdreavus.

Misdreavus Misdreavus

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.