Minun

Minun is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Minun behoort tot de soort van Juichen Pokémon (Cheering Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 4.2 kg (9.3). De vaardigheden zijn Minus (Minus) en Volt Absorberen (Verborgen) (Volt Absorb (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Minun ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 40, verdediging 50, speciale aanval 75, speciale verdediging 85, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 761 totale kracht (TK) kan behalen.

Minun Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Minun does not have the Volt Absorb ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Minun een base experience yield van 120.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Minun.

Minun Minun

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.