Minior

Minior is een Steen en Vlieg type Pokemon. Minior behoort tot de soort van Meteor Pokémon (Meteor Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 40.0 kg (88.2). De vaardigheid van de mon is Schilden (Shields Down).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 154. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Minior ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 60, verdediging 100, speciale aanval 60, speciale verdediging 100, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 440. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 758 totale kracht (TK) kan behalen.

Minior Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Minior.

Minior Minior

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.