Mimikyu

Mimikyu is een Spook en Fee type Pokemon. Mimikyu behoort tot de soort van Disguise Pokémon (Disguise Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.7 kg (1.5). De vaardigheid van de mon is Disguise (Disguise).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 167. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Mimikyu ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 90, verdediging 80, speciale aanval 50, speciale verdediging 105, Snelheid 96. Opgeteld zijn de stats 476. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 771 totale kracht (TK) kan behalen.

Mimikyu Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mimikyu.

Mimikyu Mimikyu

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.