Miltank

Miltank is een Normaal en Normaal type Pokemon. Miltank behoort tot de soort van Milk Cow Pokémon (Milk Cow Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 75.5 kg (166.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 172. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Miltank ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 80, verdediging 105, speciale aanval 40, speciale verdediging 70, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 693 totale kracht (TK) kan behalen.

Miltank Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Miltank does not have the Scrappy ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Miltank een base experience yield van 200.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Miltank.

Miltank Miltank

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.