Milcery

Milcery is een Fee en Fee type Pokemon. Milcery behoort tot de soort van Cream Pokémon (Cream Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.3 kg (0.7). De vaardigheden zijn Sweet Veil (Sweet Veil) en Aroma Veil (Verborgen) (Aroma Veil (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf, Fee (Amorphous, Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Milcery ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 40, verdediging 40, speciale aanval 50, speciale verdediging 61, Snelheid 34. Opgeteld zijn de stats 270. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 785 totale kracht (TK) kan behalen.

Milcery Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Milcery.

Milcery Milcery

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.