Mightyena

Mightyena is een Donker en Donker type Pokemon. Mightyena behoort tot de soort van Bite Pokémon (Bite Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 37.0 kg (81.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 127 (16.6% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 147. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Mightyena ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 90, verdediging 70, speciale aanval 60, speciale verdediging 60, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Mightyena Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Mightyena does not have the Quick Feet ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Mightyena een base experience yield van 128.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mightyena.

Mightyena Mightyena

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.