Mienshao

Mienshao is een Vecht en Vecht type Pokemon. Mienshao behoort tot de soort van Martial Arts Pokémon (Martial Arts Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 35.5 kg (78.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 179. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Mensachtig (Field, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Mienshao ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 125, verdediging 60, speciale aanval 95, speciale verdediging 60, Snelheid 105. Opgeteld zijn de stats 510. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 753 totale kracht (TK) kan behalen.

Mienshao Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mienshao.

Mienshao Mienshao

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.