Mienfoo

Mienfoo is een Vecht en Vecht type Pokemon. Mienfoo behoort tot de soort van Martial Arts Pokémon (Martial Arts Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 20.0 kg (44.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 70. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Mensachtig (Field, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Mienfoo ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 85, verdediging 50, speciale aanval 55, speciale verdediging 50, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 350. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 787 totale kracht (TK) kan behalen.

Mienfoo Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mienfoo.

Mienfoo Mienfoo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.