Mewtwo

Mewtwo is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Mewtwo behoort tot de soort van Genetic Pokémon (Genetic Pokémon). De mon is 2.0 meter lang. In lbs 6′07″. Het weegt 122.0 kg (269.0). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Unnerve (Verborgen) (Unnerve (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 306. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Mewtwo ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 106, aanval 110, verdediging 90, speciale aanval 154, speciale verdediging 90, Snelheid 130. Opgeteld zijn de stats 680. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 670 totale kracht (TK) kan behalen.

Mewtwo Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Mewtwo een base speciale stat van 154. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Mewtwo een base experience yield van 220. In de 2e generatie heeft Mewtwo een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mewtwo.

Mewtwo Mewtwo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.